вторник, 21 октомври 2008 г.

Секс атака

Ако гаджето ти те дарява с плътски удоволствия по-рядко, отколкото са посещенията ти при гинеколога, изпробвай няколко хитри атаки!

  1. Премени се в секси дрешки на лоша полицайка, секси медицинска сестра, непослушна камериерка или палава ученичка.
  2. Един стриптийз? На финала танца столът със сигурност ще му е отеснял и няма да усетиш кога и как сте се прехвърлили на масата, леглото, земята, където падне...
  3. Малко мръсна реч, прошепната в ухото му тихо, ще го подсети, че е забравил нещо важно у тях и иска да го придружиш.
  4. Когато се разхождате, нежно го погали по някоя от ерогенните му зони. Ще видиш, че траекторията на разходката ви моментално ще се измени в посока на онази най-отдалечена пейка в парка.
  5. Пробвай се като масажистка, като се оставиш на интуицията да ти подсказва правилния път, тоест само надолу, надолу...
  6. Обилно количество орални упражнения върху мъжката му гордост няма да го оставят безучастен.
  7. Гледайте заедно някой „поучителен” филм за възрастни.
  8. Покани го на гости и влез да си вземеш душ, а след като излезеш от банята, внимателно и нежно започни да нанасяш по цялата си кожа лосион за тяло.
  9. Покажи му най-новите упражнения, които си научила последния път на курса по йога. Онези, в които акцентираш на разтягане в тазовата област. Не забравяй да подчертаеш, че те стимулират сексуална енергия.
  10. Флиртувай с друг.
  11. Най-безцеремонно потърси съвет от ваши общи познати, като с подробности обясняваш как той няма нито грам желание да прави секс.
  12. Съгласувай с него кой модел вибратор да си купиш- с въртяща се глава или класически.
  13. Подари му виагра.
  14. Точно насред романтичната ви вечеря направи скандал, като станеш права в ресторанта и изплачеш на висок глас пред всички „Добре, защо не ме желаеш вече!”.
  15. Отправи му официална заплаха, че ще си хванеш любовник...
  16. Наистина си хвани любовник.
  17. Вместо да му натякваш, че е заприличал на пенсионер, подари му пижама, която и дядо ти не би облякъл.
  18. Остани будна, докато заспи и наблюдавай в кой момент от нощта малкият ще започне да пораства и тогава без никакво колебание го атакувай с целувки.
figurata.com

Няма коментари: