понеделник, 13 октомври 2008 г.

Красива за миг

На всяка жена и се е случвало да не чуе будилника сутрин или да и се наложи да изглежда добре за романтична вечеря след дълъг и уморителен работен ден. В такива моменти единственото нещо е да запази самообладание и да приложи един – два изпитани трика, за да изглежда красива и уверена.

Косата ви е отпусната и не желае да влезе в никаква нормална форма. Можете да я направите гладка и лесна за прическа, като я натриете с малко крем за ръце, премесен с вода.

Ако гримът ви в края на деня е станал на петна и лицето ви е започнало да лъщи, напоете с малко вода едно памучно тампонче и потупайте лицето си. След това нанесете лека, прозрачна пудра. За миг ще изглеждате много по – свежа.

За да “скриете” внезапно появилата се пъпка, използвайте розов молив за устните, за да отклоните вниманието от “нечистата кожа”.

Красиви ръце за 60 секунди. Почистете ноктите с лимонов сок, от горе надолу. След това втрийте в ръцете и ноктите си лосион за тяло. След тези две действия, ръцете и ноктите ви са в прекрасно състояние.

Балсамът за коса може да направи чудеса и с кожата на вашето тяло. Просто оставете балсама да тече по тялото ви, докато го отмивате от косата си. Така пестите времето за нанасяне на лосион за тяло, а и кожата ви е максимално хидратирана.

Лицето ви ще изглежда добре, само ако в мускулите му няма напрежение. Пробвайте бърз масаж с върховете на пръстите си, в средата, пред ушните миди.

Очите ви са уморени и раздразнени? Подръжте две чаени лъжички под топла течаща вода и след това внимателно ги поставете под очите си. Бавно изстиващият метал бързо ще помогне на очите ви да се чувстват и да изглеждат по – добре.

Деколтето ви ще изглежда стегнато и красиво, ако го натриете за 1 – 2 минутки с кубче лед. Отгоре нанесете малко лосион за тяло.

Източник: figurata.com

Няма коментари: