петък, 7 ноември 2008 г.

Маски и масажи запазват младостта на деколтето


Не се заблуждавайте красивите гърди са резултат от не­избежна хирургическа намеса или прекалена благосклонност от страна на при­родата. Тонизи­ращи и стягащи упраж­нения за бюст във фитне-са, подходящ сутиен и пе­риодично подхранване на кожата на гърдите е ключът към наистина впечатляващо деколте.

Студеното време е най-подходящият момент да се хванете в ръце и да се погрижите за красотата на гърдите си. Бъдете си­гурни, че още напролет ще оберете оваците на всички мъжки погледи.

Ето няколко домашни подхранващи и стягащи маски за гърди. Бъдете много внимателни при нанасянето им и задъл­жително избягвайте да третирате зонатАоколо зърната.

Извършвайте козме­тични процедури в горе­ща баня. Когато кожата е загрята* тя много по-добре попива и усвоява подхранващите вещества.

За стягане

Сварете 30 г мащерка и 30 г розмарин. Оставете получената отвара да изстине на стайна температура и след това с тампон памук нанасяйте от нея върху деколтето и гърдите. Оставете да действа около 15 минути и много набързо изплакнете със струя студена вода.

За хидратиране и омекотяване

Направете лек масаж на гърдите с много внима­телни кръгови движения. Започнете от горната им външна част, продълже­те движението надолу, заобикаляйки зърното, и. пак стигнете до изходна­та поциция.

За масажа смесете мал­ко олио от авокадо и жо-жоба. Авокадото е под­ходящо за чувствителна кожа и има регенерира­щи свойства, а жожобата хидратира и подхранва в дълбочина.

За много чувствителна кожа

Смесете малко извара, розова вода и 1 ч.л. брашно от нахут (прода­ва се в диетични и биомагазини). Нанесете сместа и я оставете да действа не повече от 10 минути. След това изп­лакнете добре.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ: ТАЙНАТА РЕЦЕПТА НА ЛИДИЯ КОВАЧЕВА - Отслабни с Лекота!

figurata.com

Няма коментари: