петък, 28 ноември 2008 г.

Подлудете го романтично


Хрумваха ни всякакви палави (и не толкова) идеи как да накараш някой мъж дa те желае до припадък. Имаме предвид нещо по-романтично.

Не, романтиката не е от­живелица от времето на баба ти, когато са й подарявали цветя на всяка среща. А и мъжете не са само сексмашини (колкото и да ни се иска понякога), заслужават по-специално отношение. Те си падат по-палави изпълнения, но и това омръзва.

Трябва да знаеш, че твоята концепция за романтично не важи винаги и за партньора ти. Пък и стига стереотипи, вечерята на свещи е ужасно банална. Ето няколко идейки как да смениш тактиката, без да ставаш прекалено заха­росана и лепкава.

Бележки и SMS

Мъжете всъщност дос­та се впечатляват от подоб­ни закачки. Не бързай оба­че да му пращаш съобще­ние с дръзки обещания за вечерта или да му опи­сваш с какво бельо си. Просто му напиши, че си мислиш за него. Или си чула любимата му песен и си се сетила как танцу­вахте на нея. Или пък си забравила да му кажеш, че ти е липсвал тази

сутрин. Спонтанната ти мисъл за твоя приятел ще погъделичка самочувствието му.

Можеш да използваш както мобилния си телефон, така и електронната поща и чата. Независимо колко си заета, винаги мо­жеш да му изпратиш анимиран емотикон- целувка например. Това ще свали част от напрежението в офиса и за теб, и за него.

Ако сутрин не се засича­те, защото ти излизаш по-рано, докато той още спи, остави му бележка. Напи­ши му, че го целуваш за добро утро и му пожелай приятен ден. Остави следа от себе си и в банята - парфюмирай се там. Люби­мият ти ще оцени жеста.

Закуска

Твоят партньор ще се за­радва, ако ти му поднесеш закуската в леглото. Поглези го с любимото му хапване или с чаша ароматно кафе, ако има вредния на­вик да не закусва. Не прави това само през уикенда. Ако закъснееш някоя сут­рин за работа, за да закуси­те заедно, пак ще му харе­са. Пък и той вероятно предпочита да има още малко време с теб, тъй че не бързай - насладете се заедно на закуската си.

Свободно време

Неговото, разбира се. Опитай се да се включиш в любимото му занимание, голяма част от мъжете приемат този жест като много мил и романтичен. Заведи приятеля си на фут­болен мач или се научи да караш ски, за да се спуска­те заедно. Или се включи в онова, което му доставя удоволствие. Трябва да ти бъде приятно обаче, за да се получи. Няма нужда да си чупиш ръката на пър­залката или да мрънкаш за разваления си маникюр, докато играете боулинг. Пък и не го приемай като задължение - ако ти се цу­пиш, и той няма да е щас­тлив. Не забравяй, че на га­джето ти му е толкова приятно да го глезиш, колкото и на теб самата. Не ставай натрапчива, но и не чакай все той да отваря вратите пред теб.

www.chudesa.net

Няма коментари: