неделя, 7 юни 2009 г.

Електроуреди пазят природата

Индезит Къмпани България представи пред журналисти и търговци новата линия Есо, която се грижи за околната среда чрез по-ниска консумация на вода, електроенергия и времетраене на програмите. Последното поколение електроуреди включва перални, сушилни, перални със сушилни и съдомиялни машини. Името е избрано неслучайно - техниката от тази линия е съобразена с най-съвременните екологични изисквания. Природата непрекъснато напомня колко сме зависими от баланса в нея и че са важни максимални усилия, за да я съхраним.
"Новите технологии, които са използвани при уредите от последната линия на Индезит, са създадени така, че да помагат на хората да се грижат за нея без усилие", категорична е Алена Георгиева, регионален мениджър на компанията за България, Сърбия и Черна гора, Косово, Македония и Босна и Херцеговина. Едно от основните предимства е капацитетът - продуктовото портфолио обхваща от т.нар. модели с 5 кг до безпрецедентните за марката 8 кг. Уредите се отличават с модерен и функционален дизайн, което ги прави по-ергономични и лесни за експлоатация.
При съдомиялните компанията въвежа нова ефикасна система, чрез която съставките на таблетките се разтварят в най-подходящия момент така, че да се постигне максимален ефект на измиване. Есо програмата със сертификат за троен клас А гарантира чисти съдове при значително ниска консумация на вода и ток.

Няма коментари: