четвъртък, 11 юни 2009 г.

Бащата на Аршавин умира от алкохолизъм

Руският национал Андрей Аршавин привлече прожекторите на света върху себе си, вкарвайки изумителните 4 гола в поредния уникален мач в Англия "Ливърпул" -"Арсенал" 4:4. Момчето с червените бузи, което цяло лято бе при-котквано в Лондон от Арсен Венгер, получи оценка 10 по десетобалната система от "Скай Спортс". В Италия пък си имат принцип -десетка се дава само на Бог, а деветка на Мара дока... Андрей Аршавин е 28-годишен, стана звезда в "Зенит" и: националния тим на Русия. Успя да спечели Купата на УЕФА със "Зенит",както и Суперкуната на Европа след победа над "Манчестър Юнайтед". Миналата есен бе привлечен в "Арсенал" за 20 милиона евро. Баща му умира твърде млад. на 40 години, от алкохолизъм. Майка му има два развода. Има две деца от приятелката си Юлия Артьом и Яна. При пристигането си на Острова Андрей демонстрира липса на настроение и трудна адаптация. Преди мача на "Анфийлд" този трансфер все още влизаше в графата спорни. Лудият мач и слабата защита на увлечения в търсене на успеха "Ливърпул" помогнаха на руснака да направи чудото и може би да даде началото на сериозна кариера във Висшата лига.
"Още съм в период на адаптация. Тепърва ще показвам най-доброто от себе си. вие още не сте го видели. Догодина обещавам, че ще бъда много по-добър. Опитвам се да вкарам 90 гола, че да победим, но засега не става...", каза в типичния си стил Аршавин след невероятния мач на " Анфийлд". Според медиите на Острова именно това равенство ще намали до минимум шансовете на "Ливърпул "да спечели титлата. "Не се отчайвайте, ние ще играем и с "Манчестър Юнайтед", каза загадъчно обаче Арсен Вснгер на феновсте на "червените".

2 коментара:

Анонимен каза...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Jerold каза...

Искам да използвам тази възможност, за да оценя д-р Екпен за добрата работа, която той прави по света, много от вас трябва да са преди него и какво прави. Причината, поради която аз го оценявам на този сайт, е, че може би някой там е изправен пред същото предизвикателство и той / тя не знае какво да направи след това, за да реши проблема, д-р Екпен е чудесно заклинание и приятелски ако имате проблем с брака си, можете да се свържете с него по правилния начин и той ще бъде облечен да ви помогне. Свържете се с него сега по електронната поща на ekpentemple@gmail.com или на Whatsaap +2347050270218.