четвъртък, 11 юни 2009 г.

Любим се без проблем от разстояние

Иска ви се да погалите любимия си човек, ала той е на хиляди километри от вас. Мисията ви досега изглеждаше стопроцентово обречена на неуспех. Шотландски учени обаче измислиха как да не страдаме повече от раздялата с половинката. В продължение на две години специалистите работили над уникален прибор. Благодарение на него колкото и далеч да е партньорът ни, ще можем да го усетим физически.
Как става номерът? Принципът всъщност е много прост. Влюбените надяват на кръста си обръч, снабден с камери. Те предават всяко движение на телата им чрез светлинни лъчи. Постепенно започват да усещат физическо съприкосновение помежду си. Проведените експерименти на двойки от различни възрасти показали изумителни положителни резултати. Мъж потръпнал от нежна милувка по лицето си, друг изпитал сладостта на целувката от най-обичаните устни на света - тези на изгората му. Младо момиче не скрило щастливата си усмивка, когато любимият прокарал пръсти по косата й. Засега новият уред не е пуснат масово в продажба. Очаква се чудото да залее не само Европа, а и целия свят.

1 коментар:

Jerold каза...

Искам да използвам тази възможност, за да оценя д-р Екпен за добрата работа, която той прави по света, много от вас трябва да са преди него и какво прави. Причината, поради която аз го оценявам на този сайт, е, че може би някой там е изправен пред същото предизвикателство и той / тя не знае какво да направи след това, за да реши проблема, д-р Екпен е чудесно заклинание и приятелски ако имате проблем с брака си, можете да се свържете с него по правилния начин и той ще бъде облечен да ви помогне. Свържете се с него сега по електронната поща на ekpentemple@gmail.com или на Whatsaap +2347050270218.