четвъртък, 11 юни 2009 г.

ШЕВРОЛЕТ CRUZE Е КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНА ЦЕНА

Марката "Шевролет" винаги се е отличавала с привлекателна и достъпна цена, съчетана със стил и елегантност. Типичен пример за тази търговска философия е и новият”Cruze” , който значително вдига летвата по отношение на цената и качеството в европейския компактен пазарен сегмент.
Новият седан е демонстрация и на новата стилистична линия на "Шевролет" - "спортно купе с четири врати", с приведена, ниска стойка на пътя. Моделът “Cruze” е създаден с цел да отговори на европейските вкусове както по отношение на стила, така и на качеството на окачването. Автомобилът е по-дълъг и по-широк от своя предшественик, а престижното излъчване във външността се подсилва от изчистения стил на каросерията. Част от серийното оборудване на базовата версия са аудиосистема и СD плеър. Навигационната система с карта на носител се предлага при всички версии на модела и включва 7-инчов цветен дисплей, който се предлага за пръв път в този клас от марката "Шевролет".
Конструирането на “Cruze” е плод на съвместните усилия на специалистите на СМ в Германия. САЩ, Австралия и Южна Корея. В ключови фактори като окачването и безопасността е заимствано от най-добрите постижения на марките на СМ но целия свят. Моделът е с изцяло нова гама от бензинови и дизелови двигатели. Бензиновите са във варианти 1,6- и 1,8-литрови и мощност съответно от 113 и 141 конски сили. Дизеловият агрегат е 2,0-литров турбодизел с 16 клапана и максимална мощност от 150 конски сили със забележителен среден разход на гориво от 5,6 л на 100 км. Бензиновите варианти са със среден разход на гориво от 6,7 и 6,8 л на 100 км.

Няма коментари: