четвъртък, 11 юни 2009 г.

Мао Дзъдун "открил" формулата на безсмъртието

Как да живееш вечно с въпрос, който вълнува мнозина, но отговор едва ли някога ще има. Комунистическият лидер Мао Дзъдун обаче пръв открил формулата за безсмъртие. Според неговата теория диети и каквито и да с въздържания тук не играят. Човек трябва да разчита единствено на любовта.
Полити кът свято вярвал в учението на даосите че мъж, преспал с хиляда девственици, пребивава на тази земя вечно. Уви, Мао не се съобразявал с безспорния факт, че даосите разпространявали въпросната мъдрост като поетична метафора. Комунистическият водач приел думите им буквално и се втурнал в любовни авантюри. Сменял гадже след гадже и навсякъде оставял след себе си деца.
В крайна сметка доживял до 83 години, което никак не е малко, ала естествено се разминава с представите ни за безсмъртие. Честно казано, Дзъдун се възползвал от ласките на девойките до 75-годишна възраст и после се отказал.
Според лекарите теорията как да постигнеш вечен живот е пълна глупост. Не е хубаво често да сменяме креватните партньори. Най-малкото причината е,че всеки от нас си отглежда свой собствен "парк" от микроби. Ако двойката живее постоянно заедно, микробите им започват да се "разбират" и свикват едни с други. Затова не бива да рискуваме с нови връзки, които не са по вкуса на организма ни и вместо безсмъртие ще ни донесат болести.

1 коментар:

Jerold каза...

Искам да използвам тази възможност, за да оценя д-р Екпен за добрата работа, която той прави по света, много от вас трябва да са преди него и какво прави. Причината, поради която аз го оценявам на този сайт, е, че може би някой там е изправен пред същото предизвикателство и той / тя не знае какво да направи след това, за да реши проблема, д-р Екпен е чудесно заклинание и приятелски ако имате проблем с брака си, можете да се свържете с него по правилния начин и той ще бъде облечен да ви помогне. Свържете се с него сега по електронната поща на ekpentemple@gmail.com или на Whatsaap +2347050270218.