неделя, 29 март 2009 г.

Картина в рамка крие телевизора

Елегантната система " Медия декор" е предназначена да скрие зад изящна картина екрана на системата за домашно кино или телевизора. Целта е по този начин да не се нарушава хармоничният ефект в обзавеждането на дома.
Новинката е създадена от американската фирма
"Стюарт" и представлява репродукция на повече или по-малко известно произведение на живописта, поставено в изискана масивна рамка. Когато искате да използвате скрития екран, натискате съответното копче на дистанционното управление и репродукцията плавно се измества нагоре, откривайки дисплея на домашното кино. Със същия
успех "Media Decor" може да маскира течнокристален или плазмен телевизор. В този случай се поръчва конфигурация без екран вътре, а само с рамка и подвижна репродукция. Телевизорът се вгражда в ниша в стената, а картината се слага върху нея.
Изображението в рамката се избира от каталог, който съдържа голям брой репродукции на световноизвестни произведения. Но по желание на клиента в рамката може да се постави всякаква картина или снимка. Максималният размер на "маскирания" екран е 110 инча по диагонал, което означава, че картината ще е с ширина 240 см, а декоративната рамка -265 см. Самата тя също се избира по каталог, в който има неколкостотин модела.
Изображението се отпечатва по специалната технология " Giclee", която гарантира защитата на цветовете от въздействието на ултравиолетовите лъчи.

Няма коментари: