събота, 4 април 2009 г.

Гагаузов пъди устата непушачка

Министър Асен Гагаузов уволнява младши експерт в дирекция "Европейска координация" заради честите й оплаквания, че в министерството се пуши.
Нарочената Валерия Петрова се оплакала с писмо до информационната агенция Нюз бг, че многократно подавала сигнали за нарушения на забраната за пушене. Въпреки че била подписана от самия министър, всички служители в министерството масово не я спазвали, както правел и самият Гагаузов. След като Петрова се обърнала към служителката, която отговаря за контрола над изпълнението
на заповедта, тя я посъветвала да се оплаче на самия министър. Без много да му мисли, въздържателката решила лично да сподели негодуванието си пред Гагаузов. Отидох при министъра и му казах, че в министерството говорят как той сам си "плюе на заповедите", разказва младшата експертка. Министърът обаче я отрязал с думите: "Така съм решил и така ще бъде!" След разговора прекият й началник получил нареждане да я уволни и то не подлежало на обсъждане. Валерия Петрова е назначена на работа през януари след конкурс.

www.razkritia.com

Няма коментари: