събота, 4 април 2009 г.

В храма на порока

Разврат, похот и греховни помисли се носят на талази около външно министерство.
За четири дни долепената до ведомството зала "Универсиада", в която сме свикнали да чуваме предимно съдийски свирки и грохот от шумни концерти, официално се превръща в храм на порока. Навръх църковния празник Благовещение започна петото поред "Ерос шоу" у нас.
Близалки
Срещу 15 лева вход порнофестът предлага пороци за всеки вкус, на които може да се отдадете в продължение на пет часа. Кеф ви вибратори във формата на делфин, надуваеми сек-скукли, интимни пиър-синги, перверзни кос-тюмчета на медицински сестри, захарни близал-ки във формата на фалос, хапчета за ерекция.. . За повечето посетители щандовете със сексартикули всъщност служат за развлечение в паузите между шоупрограмите на порноз-вездите. Докато сладострастниците вилнеят на сцената, долу сред публиката буквално се усеща как флуидите бълбукат. Одобрителни възгласи, охкания и ахкания съпровождат всяко движение на жриците на XXL, дошли да покажат как се става майстор в розовия занаят.
Перли
Почитателите на садо-мазото чакат с притаен дъх строгата господарка Ре джина Мун, която с бледата си кожа и стряскащо черните устни напомня на Мерилин Менсън.
Коронният й номер е да извади дълъг перлен наниз от дълбините на тялото си и след това да го поднесе на "жертвата" си да го оближе.
Любителите на креватните унижения умират да се качат и при румънката Алина Плугару, която е специалистка по еротиката с чувство за хумор. С недвусмислен жест тя нарежда на избраника си да се отърве от дрехите си, а след това му предоставя близък план на интимния си пиърсинг. Палавницата отърква в лицето му прашките, които токущо е свалила от себе си,
а после бърка в гащите му и с разочарована физиономия посвещава публиката в размера на пакета му. Кулминацията настъпва, когато отраканото блонди отпива от бутилка минерална вода и вместо да я преглътне, изплюва всичко директно в устата на ошашавения от превъзбуда мъж. Най-хумористичното в цялата ситуация е, че изпълнението й върви на фона на разтапящата балада на "Металика" Nothing else matters.
Банкнота
Екранните партньорки Дора Месарош и Линда Рич пък докарват до екстаз всички маниаци на лесбо шоуто. Двете нахакани унгарки се настаняват във вана и сапунисват взаимно силиконовите си прелести, а след това услужливо разтварят краката си на "2 без 10", за да се уверят всички колко добре са се изкъпали.
В соло изпълненията си ветеранката от филмите за възрастни Месарош пък много обича да показва еротичните свойства на прясното мляко. Тя усърдно облива голото си тяло с любимата напитка на децата, извиквайки фалически асоциации.
Всички, чиято възбуда спада от мисълта, че делят еротичната си наслада с още стотина загорели господа, пък се редят на така наречения частен театър. Срещу 20 лева всяка порнозвезда повтаря изпълненията си в тесен кръг при "закрити врата". Отбраната публика е толкова близо, че може не само да пипне, но и да усети дъха на порока. Изпълненията там всъщност доста се доближават до т. нар. "лап дене" в стриптийз баровете. Там голото момиче танцува за "една песен време" в скута на господина, след което неговият портфейл отънява с една банкнота, а нейните прашки набъбват с още една.
Чичолина
Въпреки че е единствената, която не е порноактриса, еротичната танцьорка Симба се радва на небивал интерес заради специалитета си да рисува гола. Унгарката нашумя у нас няколко дни преди изложението, когато стана ясно, че ще рисува портрет на любимия си футболист Димитър Бербатов. Още първия ден от гостуването си у нас тя показа платното, което възнамерява да изпрати на идола си.

Няма коментари: