петък, 3 април 2009 г.

МОДНИ АРАНЖИРОВКИ ПРАВЯТ СВАТБАТА НЕЗАБРАВИМА

За трети пореден път "Кемпински хотел Зографски София" организира изложението "Сватбени дни". На 14-15 март всички бъдещи семейства можеха да почерпят идеи й да си изберат интериор и подредба на масата, максимално близки до техните вкусове и характери.
Предлагаме ви три оригинални аранжировки, специално замислени за събитието от агенция "Диаманти".
Кръглата или правоъгълната маса може да бъде решена в златисто и бяло. Сатенената покривка в цвета на снега изящно контрастира с драпериите на столовете, салфетките и ефектно нагънатото парче плат, което е поставено в центъра й. Върху него са намерили място уханни свещички и изкуствено дръвче, които придават тържественост на обстановката. Допълнителното усещане за ефирност идва от проблясващите кристални чаши и позлатените прибори.
Романтичните булки ще предпочетат бяло-розовата аранжировка. Искрящите покривка и салфетки са освежени с поставени в ярко-розова изкуствена почва букети от естествени рози. Вазите са наредени върху стъклени поставки, възкачени върху купички, пълни със същата декоративна почва. Чрез тази подредба по-ясно се разграничават пространствата на правоъгълната маса и се създава по-интимна обстановка.
Вместо голяма торта, на сватбата може да има няколко по-малки - за всяка маса. Те се нареждат върху оригинална поставка, украсена с изкуствени листа, поставена върху кръгла масичка, ефектно и щедро драпирана с плат.

Няма коментари: